bejelentkezes

email_cim
password
emlekezz_ram

Miért válasszon minket?
BÁRHOL BÁRMIKOR Rendszerünk online kialakítása végett, Ön bárhol és bármikor használhatja a programot, legyen szó Tabletről, Telefonról vagy Számítógépről.Számláit bármikor kinyomtathatja, így ha épp nem megoldható, a későbbiekben pótolhatja nyomtatását!
SEGÍTÜNK,AMIBEN TUDUNK Céges adatbázisunk, országos város-irányítószám kiegészítésünk elősegíti a gyors számlázást!
KORLÁTLAN SZÁMLA KIÁLLÍTÁS Rendszerünk nem korlátozott, számla kiállítását semmilyen módon nem akadályozzuk.
PARTNER ÉS TERMÉK KEZELÉS Partner és termék szolgáltatásunk egy komplett Ügyfél és raktár kezelést ad Önnek. Nem kell minden számlához újra felvinnie partnereit és termékeit, programunk kezeli és tárolja vevőit és tételeit!
KINTLÉVŐSÉG KEZELÉSE Számláját nem hagyjuk magára elkészítés után. Fizetési felszólítást állíthat be, időzítheti, számla lejárat értesítőt állíthat, mindezt automatizálhatja rendszerünkben. Pontos kimutatást kaphat pénzügyi helyzetéről, befolyt és még kint lévő összegeiről egyaránt!
Miért választottak már minket?
A karcmentes.com készítése során a Karcmentes Kft. a lehető legnagyobb gondossággal járt el. Ennek ellenére hibák előfordulhatnak, melyek javítása a következő kiadásban történik. A Karcmentes Kft. nem vállal felelősséget a karcmentes.com rendszerben előforduló indirekt hibákért, hiányosságokért.
Az előző számlázó programomat is szerettem, de a fejlesztők nem követték a szabályok változását, így nekem kellett programot váltani. Az új választás az karcmentes.com, mindenben megfelel az igényeimnek: több céget tudok kezelni és a kényelmi szolgáltatásai is pont nekem valók. Inkább előny, mint hátrány, hogy a számlázási adatokat nem én tárolom, ellenben bárhonnan elérhetem. További sok sikert a fejlesztőknek, üzemeltetőknek, hogy érdemes legyen hosszútávon fenntartani ezt a szolgáltatást, mindannyiunk megelégedésére.
Bozsik JózseF - Ügyvezető igazgató, Budanet Kft.
Könnyen kezelhető, átlátható programot kaptunk, aminek segítségével akár előlegszámlát vagy díjbekérőt is kiállíthatunk. Az karcmentes.com-t használva a kiállított számláink felépítése is könnyen áttekinthető. A gyors számlázást segíti a partnerek adatainak automata betöltése a név megadását követően. Emellett a sablonok is rendkívül hasznosak.Számunkra a program további előnye, hogy a kintlevőségeinkről , valamint a havi és éves árbevételünkről is kaphatunk külön információt a menüpontok alatt.
Gembolya Gábor - Ügyvezető igazgató, Global NDT Kft.
Bárhonnan, bármikor elérhető, nem kell telepíteni, frissítgetni. Emellett a legköltséghatékonyabb megoldás!
Domokos Adrián - Ügyvezető igazgató, DMI Domokos Kft.
Tavaly október óta használjuk a cég altal kifejlesztett számlázó- és kintlévőségkezelő programot, melynek segítségével sikeriilt megoldanunk kintlévőségeink több éves problémáját. Pár hónap alatt drasztikus módon sikerülte lecsökkenteni a kintlévőségeinket, tartozásaink 30-40%-kal csökkentek, ami kb. 40 millió Ft bevételt jelent cégünknek. Tavaly október óta használjuk a cég altal kifejlesztett számlázó- és kintlévőségkezelő programot, melynek segítségével sikeriilt megoldanunk kintlévőségeink több éves problémáját. Pár hónap alatt drasztikus módon (30-40%-al) sikerült lecsökkenteni a kintlévőségeinket, ami több mint 40 millió Ft-os csökkenést jelent Cegünk számára.
Major Szilárd - Ügyvezető igazgató, Duynie Kft.
Partnerek